Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελιές για αυθημερόν παραδόσεις  έως τις 16.00 καθημερινά εκτός Κυριακής και ειδικών ημερών.
Μόνο τα προϊόντα που φέρουν την σήμανση ”Same day delivery” μπορούν να καταχωρηθούν σαν αυθημερόν παράδοση έως τις 20.00 καθημερινά εκτός Κυριακής και ειδικών ημερών.
Παραδόσεις πραγματοποιούνται έως τις 20.30.
Σε περίπτωση καθυστερημένης καταχώρησης της παραγγελίας, μεταφέρεται η ημέρα παράδοσης για την επόμενη μέρα.
Οι παραδόσεις εκτός πόλης Ηρακλείου και σε απομακρυσμένες περιοχές  πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών απο την ώρα καταχώρισης τους και απαιτείται τηλεφωνικής επικοινωνία με το κατάστημα.
Η επικοινωνία με τον παραλήπτη είναι απαραίτητη για την διασφάλισης της σωστής παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας στην  επιθυμητή ώρα.Σε περίπτωση όπου επιθυμείτε να μην καλέσουμε τον παραλήπτη (για έκπληξη),πραγματοποιείτε απο μέρους μας 1 φορά η προσπάθεια της παράδοσης στην διεύθυνση που μας υποδείξετε.Έαν ο παραλήπτης απουσιάζει ή δεν καθίσταται δυνατή η παράδοση η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημα και είτε γίνεται η παραλαβή της απο το κατάστημα είτε γίνεται ξανά η προσπάθεια της παράδοσης με την αντίστοιχη χρέωση.
Συνοδευτικά δώρα εκτός των προϊόντων μας,συμπεριλαμβάνονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ορθή παράδοσης τους.

Για αποστολές παραγγελιών σε ημέρες μεγάλου φόρτου εργασίας,το κατάστημα μας δεν μπορεί να δεσμευτεί σε ειδικά επιθυμητά χρονικά περιθώρια.
Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται βάση προτεραιότητας. 

Για αποστολές λουλουδιών σε ειδικές μέρες και αργίες απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα.